Arrow: Colton Haynes lehet a Zöld Íjász jobbkeze Téma: Egyéb kategória

Nemrég még az a hír volt sokkoló, hogy Colton Haynes otthagyta a Teen Wolf-ot, – az okokról itt írtam bővebben, – most pedig a színész új szerepének lehet örülni. Haynes ugyanis a The CW sorait erősíti ezentúl, méghozzá az Arrow című újoncban kapott visszatérő szerepet. Roy Harpert formálja majd meg, aki Oliver húgának, Theának lesz a leendő pasija – vagy csak jó barátja, bár, ki tudna ellenállni pont neki? A TV Guie magazin így értekezik a karakterről: Roy egy jóképű srác Glades utcáiról, méghozzá Starling City szegénység sújtotta területeiről. A The CW megerősítette azt is, hogy a karakter fontos szerepet fog játszani Thea életében, és a drámából is alaposan kiveszi majd a részét.

Az Arrow eredetileg egy képregény feldolgozás, és már ott is feltűnt Roy Harper, aki a Zöld Íjász tini segítője, Speedy volt rajzolt formában, és 1941-ben debütált hetvenharmadik számban jelent meg. Újabban a karakter Amerika Igazság Ligájának volt a tagja, mint Red Arrow. Ez tehát a képregényes múlt, ez alapján, és Roy szegény származását figyelembe véve pedig valószínűsíthető, hogy idővel a sorozatbéli Olivernek is újabb segítőtársa akadhat. Colton Haynes első ízben a Február 20-án debütáló, “Dodger” című részben lesz látható, és ha a közönség jól fogadja majd őt – és miért ne tenné, – akkor jövőre akár állandó szereplőként is bizonyíthat.

Nem titkolom, nagyon örülök Colton visszatérésének, ráadásul annak, hogy egy király nyári drámából egy nagyon jó őszi sorozatban vállalt munkát. Az Arrow ugyanis már a pilotja óta tartja a színvonalat, de erről majd bővebben írok kritikát a téli finálét követően. De nyugtassatok meg, ugye nem csak én örülök Colton új szerepének? – mindettől függetlenül persze Jackson hiányozni fog a Teen Wolfból a nyáron…