Elhunyt a mexikói The Voice egyik mestere Téma: Egyéb kategória

Tegnap délután egy tragikus balesetben életét veszítette Jenni Rivera énekesnő, aki rendkívül sikeres volt a zenei életben. Latin Grammyt nyert, tizenöt millió lemezt adott el világszerte, és éppen most volt karrierje csúcsán, a mexikói The Voice, azaz a La Voz Mexiko egyik mestere volt. Az énekesnő pedig egy telt házas Monterreyi koncert után magánrepülőgépével utazott Mexikóvárosba, amikor is a gép lezuhant, órákkal később pedig nyilvánossá volt, hogy a gépen lévők életüket veszítették, köztük Rivera, menedzsere és az ügyvédje is.

A The Voice nemzetközi történelmében hasonlóra még nem került sor, egyelőre pedig annyi biztos, hogy egy külön adást szentelnek majd az énekesnőre való megemlékezés gyanánt. Sajtóértesülések szerint valószínűleg Lucero veszi majd át Rivera helyét. Lucero a magyarok számára sem ismeretlen, jelenleg a Riválisok című telenovella főszerepében látható az RTL Klub műsorán, illetve a La Voz Mexikó első évadában ő is mester volt, csak az idei szezont a Por ella soy Eva című telenovella forgatásai miatt nem tudta volna bevállalni. Egyelőre ezek az információk állnak rendelkezésre, de még nem száz százalék az sem, hogy Lucero váltja majd elhunyt mester-társát, hiszen alig pár órával a tragédia után még szükségesek a tárgyalások..

Jenni Rivera – 1969 július 2 – 2012 december 9 | Béke poraira

Jenni Rivera pedig tényleg karrierje csúcsán állt most, hiszen sikeres tárgyalásokat folytatott az amerikai ABC csatornával is, és megkapta egy pilot főszerepét. Az egyszerűen Jenni címre keresztelt szitkom egy olyan középosztálybeli, szingli latin nőről szólt volna, aki egyedüli családfőként nehezen boldogul a családi üzlettel. Rivera halála miatt minden bizonnyal az ABC ezt a tervezetet passzolni fogja, emellett pedig kapott egy saját reality műsort is, I Love Jenni címmel, de ez sem készülhet már el. Nagyon sajnálatos az, ami ezzel a tehetséges és fiatal énekesnővel történt, hiszen nem csak énekesként, hanem emberként is kiváló és követendő példa volt. A nők jogainak egyik élharcosa volt, aki a családon belüli erőszak ellen is gyakran felszólalt, és a nemes ügy szóvívőjeként is mindent megtett azért, hogy segítsen bajbajutott nőtársain. Mexikó és a világ nem csak egy nagyon tehetséges énekesnőt, hanem egy igazán jó embert is elveszített. Nyugodj békében, Jenni Rivera. Béke poraidra.