Íme, a legújabb hírek a Dirty Dancing feldolgozásáról! Téma: Egyéb kategória

Érkezik a kultikus film, a Dirty Dancing – Piszkos tánc feldolgozása! Az 1987-es klasszikus anno sokunk szívét meghódította, máig imádjuk a dalaikat és persze a felejthetetlen táncokat. A feldolgozás elkerülhetetlen volt, kérdés, tv-film formájában mennyire lesz élvezhető. Nos, ez hamarosan eldől, ugyanis hetek kérdése, és láthatjuk is a végeredményt.

A főszerepben a Scream Queens-ből ismert Abigail Breslin és a Mercy sorozat sztárja, Colt Prattes, aki amúgy Pink táncosaként is ismert. A fenti poszteren már látható is, hogy igyekeztek tisztelegni az eredeti előtt, Abigailre pedig alig lehet ráismerni.

Baby testvérét Sarah Hyland (Modern család), az édesanyját Katey Sagal (Egy rém rendes család), az édesapját pedig Bruce Greenwood (Star Trek) alakítja. Penny szerepében az énekesnő Nicole Sherzinger, míg Debra Messing (Will & Grace) egy tánctanárt alakít.

A film forgatásai ugyanott zajlottak, ahol az eredetié. Három órás produktumra számíthatunk, amiben felcsendülnek majd az eredeti dalok mellett újak is. És igen, a hírek szerint az “(I’ve Had) The Time of My Life” sem maradhat ki. A Dirty Dancing premierje 2017. május 24-én esedékes az ABC csatornán.