Sorozatgyilkos lesz az ex-Disney sztár Ross Lynch Téma: Egyéb kategória

Úgy tűnik a Disney sztárjai amint kikerülnek Mickey egér karmaiból, igyekeznek minél vagányabb szerepvállalásokkal elfeledtetni a múltjukat. A Teen Beach Movie-ból ismert Garrett Clayton meleg pornósztárt alakított a King Cobrában, míg pályatársa, Ross Lynch egy sorozatgyilkos bőrébe bújhat.

Lynch alakítja majd Marc Meyers filmének, a My Friend Dahmernek a főszerepét, ahol egy Jeffrey Dahmer nevű sorozatgyilkost, aki tizenhét férfit ölt meg 1978 és 1991 között, áldozatait gyakran melegbárokban találta meg.

A film valós történet alapján, Jeffrey Dahmer rémtettei alapján készült. A férfi közösült a hullákkal, kannibalizmussal is vádolták, végül 1994-ben halt meg.

My Friend Dahmer a sorozatgyilkos tinikorára koncentrál majd, így hasonlóan a Bates Motel sorozathoz, azt figyelhetjük majd meg, miként alakul ki egy srácban a gyilkos ösztön. A rendező elmondása szerint Lynch tökéletes a főszerepre, nyolcvan jelentkező közül választotta ki.

A film a 2017-es Tribeca Film Fesztiválon mutatkozik be, és elég esélyes, hogy ezek után máris másként tekintünk Ross Lynchre.