Hírek a Gilmore Girls várva-várt folytatásáról! Téma: Egyéb kategória

A Netflix január 29-én, pénteken hivatalosan is bejelentette, hogy a Gilmore Girls új évadot kap. Némi infót is csepegtettek a sorozat folytatásával kapcsolatosan, de sajnos a premier dátum még nem nyilvános. Mindenesetre, valamikor 2017-ben szerintem már nézhetjük is.

A legfontosabb infó, hogy négy epizód készül, amik egyenként kilencven percesek lesznek. Mindegyik epizód egy-egy évszakot ölel fel. Az új szezont a sorozat eredeti kreátorai, Amy Sherman-Palladino és Daniel Palladino készíti, így garantált az originál Gilmore Girls hangulat. Ami a színészeket illeti, úgy tűnik az összes főszereplő visszatér, kivéve Melissa McCarthy. Mindenesetre a reményt ne adjuk fel, a kreátorok az elmondásuk szerint mindent megtesznek, hogy legalább egy cameó erejéig látható legyen Sookie.

A pontos premier dátumról egyelőre nincs információ, de a Lorelai-t alakító Lauren Graham elárulta, már túl van a stáb az első olvasópróbán. A színészek elég lelkesek, örülnek, hogy újra a régi karaktereik bőrébe bújhatnak. A háttérmunkálatok is keményen zajlanak már, készül a díszlet, újra megnyit Luke kávézója, a balett súdió és maga Stars Hallow is! Egyelőre ennyit tudni, amint új infók is napvilágot látnak, megosztom veletek!