Grease Live: Hallgasd meg az új Grease dalait! Téma: Egyéb kategória

Tegnap este bemutatkozott a FOX műsorán a Grease: Live tévés adaptáció, a kultikus mozifilm előadása. A főszerepben Julianne Hough, Aaron Tveit, Keke Palmer, Carly Rae Japsen és Vanessa Hudgens.

Az amerikai nézők nagyon kíváncsiak voltak, a musical 4.3-as raitinget ért el a 18-49 éves korosztályban, a teljes lakosságból 12.18 millióan nézték. Ezzel nyerte is a vasárnapi nézettség versenyt. Ez különösen jó eredménynek számít, hiszen a korábbi musicalek közül a The Wiz Live 3.4 és a Peter Pan Live csak 2.4-es raitinget hozott. Egyedül a The Sound of Music múlta felül, de az sem sokkal, A muzsika hangja változata 4.6-os demót hozott 2013-ban.

Az adásról mindenképpen lesz kritika, mivel nagy Grease-fan vagyok, és egyben kíváncsi, hogy miként sikerült a film újjászületése. A jelenetek alapján elégedett vagyok, de a szívem örökre az eredeti stábé. Javaslom, hallgasd meg a már jól ismert dalokat, amiket új köntösbe öltöztettek az alkotók. Akad újdonság is, ugyanis a harminc éves Carly Rae Japsen által előadott All I Need is an Angel c. dal nem szerepelt az eredeti musicalben. Íme, a zenés jelenetek!