Fuller House: Megérkezett a nagyon király trailer a Bír-Lak folytatásához Téma: Egyéb kategória

Új részek a Twin Peakshez? Letojom. Folytatódik az X-Fakták? Ő, talán belenézek. Új évad a Hősöknek? Tuti belenézek. Bocsi, mégsem. Jön a Bír-lak folytatása? Óóóó akarom! Kérlek kérlek rögtön! Legyen már február 26! Amikor pedig pár perce megnéztem az alábbi trailert, saccperkábé elájultam a gyönyörtől. Ez istenkirály lesz!

Teljesen nosztalgikus hangulatba kerültem. A Bír-Lak volt gyerekkorom egyik kedvenc sorozata, és pár éve, amikor az RTL kábelcsatornája leadta az összes évadot, átszellemült boldogsággal néztem végig. Nem volt tökéletes, de egek, annyira imádtam. Aranyos, vicces, és azok a beszólások! Haláli.

A folytatás, a Fuller House főszerepében DJ, Stephanie és Kimmy, akik beköltöznek a régi házba, DJ ugyanis egyedül neveli a három kisfiát, és Kimmy is hozza a lányát. A sztori ennyi, de az Olsen-ikrek kivételével mindenki visszatér, és látni őket a trailerben egyszerűen isteni volt.

A sorozatjunkie fogalmazta meg a kérdést, hogy a nosztalgia adja-e majd el a sorozatot, vagy a minőség? Jó kérdés. Most, hogy harmadjára is megnéztem a trailert, azt hiszem, akkor is végig fogom nézni az évadot, ha nem lesz jó. De szerencsére épp elég viccesnek tűnik ahhoz, hogy ne legyen gond, ráadásul a gyerek szereplők is nagyon édesek.

A teljes első évad február 26-án érkezik a Netflixre, és amint elkészül a magyar felirat, rávetem magam. De lehet, hogy még előtte. Egek, elkapott a fanboy-láz!