Nolan Ross főszereplésével kaphat spinoffot a Revenge Téma: Egyéb kategória

Négy év után véget ért a Revenge, méghozzá egy igencsak gyengécske évaddal. Viszont az ABC a hírek szerint nyitott egy spin-offra, amiről a sorozat kreátora, Sunil Nayar mesélt. Elképzelései szerint a spin-off középpontjában Nolan Ross állna, így a főszereplő Gabriel Mann lenne.

Nolant olyan karakternek tartom, akivel érdemes még több történetet elmesélni. Szívesen látnám az új világot, amibe Nolan került.” – nyilatkozta az E! News-nak Nayar. A kreátor elképzelése szerint Nolannek túl kéne lépnie azon, hogy Emily Thorne már eltűnt, és véget ért Amanda Clarke bosszúhadjárata. Az új világban talán már nem olyan magabiztos, és partravetett halként vergődik, amíg új életcélt nem talál… Az elképzelés megegyezik azzal, amit a sorozat utolsó perceiben láttunk, ahol egy férfi Nolan segítségét kéri az anyja megmentéséhez.

Tehát úgy tűnik, az ABC nyitott az ötletre, Sunil Nayart is foglalkoztatja a téma, de a tényleges munkálatok nem kezdődtek meg, és talán nem is fognak. Ami engem illet, kicsit szkeptikusan állok az egészhez. Nem tudom újból végig akarom-e nézni saccperkábé ugyanazt, viszont Nolan karakterét annyira szerettem, és hát annyira szerettem a Revenge világát, hogy talán nem is bánnám, ha visszacsöppenhetnénk, feltéve ha minőségi cuccot kapnánk.