Csúcsformába lendült Kerry Washington Téma: Egyéb kategória

Lételeme a pilates Kerry Washingtonnak, aki gyermeke születése után 17 hónappal jobban néz ki, mint valaha. A Universal Channel sikersorozatának, a Botránynak sztárja a Self magazin címlapján mutatta meg vadítóan tökéletes alakját, és azt is elárulta, hogyan tartja magát formában a családi élet és a szakmai elfoglaltságok mellett.

Kollégáival Los Angeles körül is rendszeresen túráznak, ennek ellenére mégiscsak a speciális légzésgyakorlatokkal kombinált mozgásforma a szép színésznő kedvence.

Nagyon sok olyan gyakorlat van, ahol a szobán kívül kell hagynod önmagad annak érdekében, hogy meg tudd csinálni a feladatot. A pilates-szel feltárul az igazi énem. Sírok, nevetek. Válaszokat kapok arra, „Hogy van ma a testem? Mire van ma szükségem? Mit kell csinálnom ma? Hogy vigyázhatok magamra és zökkenthetem ki magam a komfortzónámból? Hogy lehetek szerethető és kihívásokkal teli egyszerre?

A színésznő a kora reggeli edzés híve, és erre jó oka van: mielőbb haza szeretne érni egykori profi focista férjéhez, Nnamdi Asomughahoz és 17 hónapos lányukhoz, Isabelle-hez. Bár sokkal szívesebben bújna össze két szerelmével és imádott si-cu – Yorkie keverék kiskutyájukkal, Josie-val, Washington soha nem hagy ki egy edzést sem.

Vigyáznom kell magamra, hogy olyan életet élhessek, amilyet szeretnék. Fontos, hogy legyenek pihenőnapok is, de hosszú távon, ha nem edzek mondjuk három napig, rosszabbul érzem magam és nem jobban” – vallotta be a szépség, aki jelenleg a 2016-ra várható Confirmation című televíziós drámát forgatja. A Botrány új évada ősszel debütál az amerikai ABC csatornán.