Ezt hallgassátok meg! Szerintem ez a nyár legjobb dala! Téma: Egyéb kategória

Lassan véget ér a nyár, így már nyugodtan kijelenthetem, hogy szerintem Hailee Steinfeld debütáló dala lett a nyár dala. Ennél jobbat, fülbemászóbbat és szerethetőbbet nem is hallgathatnék ebben a tikkasztó hőségben.

Múltkor már kifejtettem a véleményem a dalról, mostanra annyival pótolnám még ki, hogy durván jó ötletnek tartom, hogy végre nem a szerelemről énekel valaki, hanem egy annál is fontosabb dologról. #LoveMyself. Szeresd önmagad, és ordítsd az egész világnak! Mert ez a legfontosabb és minden itt kezdődik.

A nyár dalához pénteken debütált videoklip, amit már majdnem félmillióan láttak. Nem meglepő, mivel üdítően szerethető és mozgalmas az anyag. Az ütős koreográfia tökéletesen átadja a dallamvezetésben megbúvó partihangulatot, míg a tetőn lévő szóló részek kifejezik a mondandót, a szeretem önmagam részt. A tükör előtt táncolós rész meg annyira zseniális, hogy az valami hihetetlen.

Nálam tehát a Love Myself lett a nyár dala, tavaly Taylor Sfiwfttől a Shake it Up volt a favorit, míg 2013-ban Austin Mahone és a What About LoveKíváncsian várom mit tartogat 2016 nyara, és csak reménykedni tudok, hogy Hailee akkor is előrukkol valami tömény zsenialitással. Mert ennek a lánynak a színpadon a helye!