Caitlyn Jenner megszületett – Így reagáltak a tényre a gyerekek! Téma: Egyéb kategória

Ahogy az várható volt, nagy port kavart a világon Bruce Jenner esete. Az olimpikon – reality sztár nemrég átesett a műtéteken, és most már a külseje is a lelkét tükrözi. Caitlyn Jenner megszületett! Kívánok neki sok boldogságot, erőt és kitartást.

A nagy nyilvánosság előtt történt az eset így naná, hogy rengeteg cikk született a témával kapcsolatban. Rengetegen biztosították támogatásukról Caitlynt, de volt, aki durván beszólt neki, Drake Bell botrányától azóta is hangos a sajtó, az egykori Nickelodeon-sztár nem győz elnézést kérni.

Engem legjobban két vélemény ragadott meg, amit most meg is mutatok nektek. Az egyik Temptyé, aki nagyon érdekes cikket írt a témával, és Caitlyn Vanity Fair címlapjával kapcsolatban. Egyrészt örült, hogy Caitlyn immáron az lehet, aki, viszont kiemelte, ha harminc évesre montírozzák a címlapon, akkor mennyire érezheti jól magát a bőrében. Nagyon érdekes gondolatok vannak a cikkben, olvassátok el!

A másik, ami nagyon elgondolkodtatott a gyerekek reakciója egy amerikai webes műsorban. Nagyon jó volt látni, hogy mennyire nyitottan állnak a témához, hogy támogatják és elfogadják Caitlyn döntését, és olyan igazságokat mondanak ki, amik felnőttek szájából is ritkaságszámba mennek. Örülök ám, hogy létezik egy ilyen fiatal generáció. Általuk lesz jobbá a világ!