Tengerparti tinimozi 2. a Disney Channel műsorán Téma: Egyéb kategória

Emlékszem mennyire kíváncsian vártam anno a Teen Beach Movie-t. Nagyon szerettem régen a High School Musicalt és a Camp Rockot, éppen ezért azt hittem, a Disney nem ronthat el egy zenés musicalt. Tévedtem. A Tengerparti tinimozi óriási csalódás volt, tele gagyi dalokkal, amikhez ugyan jó koreográfiákat kreáltak, de önmagában ez még nem elég a dicsőségre. Ráadásul a sztori is gyenge volt. De kritikát is írtam róla, itt elolvasható.

A Tengerparti tinimozi mindenesetre sikeres lett, így naná, hogy itt a folytatás. A második rész június 26-án mutatkozik be, visszatérnek a főszereplők, és az első rész cliffhangerét oldják fel. (A film világának szereplői eljutottak ugye a “való világba”).

Már meg is jelent egy trailer, ami elég figyelemfelkeltő, plusz azóta látható a Gotta Be Me dalhoz készült jelenet is, amiben Ross Lynch és a The Fosters-sztár Maia Mitchell énekel és táncol egész profin. De inkább a tánc az, ami elképesztő, nagyon profin összerakták.

Igazából foglalmam sincs, hogy várjam-e a Tengerparti tinimozi második részét. Szomorú leírni, de abszolút “kinőttem” a Disney feelingből, már elég régóta nem követem a Disney Channel sorozatait és filmjeit. Mindenesetre itt teszek egy próbát, hátha sikerül némiképpen felidézni a Camp Rock és a High School Musical hangulatát.