Az Ellen Showban vallottak a coming out-ról Rhodes ikrek Téma: Egyéb kategória

Az egész világot bejárta az a videó, ahol a két Youtube-sztár, Aaron és Austin Rhodes kamera előtt mondják el az édesapjuknak, hogy melegek. A férfi reakciója csodálatos volt, a srácok végigkönnyezték az egész vallomást, a videót pedig több, mint tizenöt millióan látták.

Természetesen Ellen DeGenereshez is eljutott a Rhodes-ikrek híre, így ellátogattak az Ellen Showba, ahol a videóról, az előbújásról és a következményekről meséltek, és kaptak tíz ezer dollárt is, a Los Angelesi életük fedezéséhez.

Az ikersrácok szülei elváltak, először édesanyjuknak vallottak másságukról, tizenhét évesen, a nő könnyen fogadta. Ellen kérdésére elmondták azt is, azért volt nehéz az édesapjuk előtt coming outolni, mert attól féltek, hogy az lesz az utolsó pillanat az életükben, amikor normálisan beszélhetnek a férfival.

A srácokat több támadás érte amiatt, hogy az apjukkal történt beszélgetést fellőtték a netre, és a kamera kereszttüzében intézték a dolgot. Kicsit bennem is felmerült, hogy mennyire játszott itt szerepet a Youtube-csatornájuk promotálása, de alapvetően szeretnék abban a válaszban hinni, amit Ellennek adtak, miszerint a videó azért került fel online, mert ők is sok coming out videót láttak, amiből erőt merítettek, és szeretnék, ha más is így tenné az ő történetük által.

Egy szó, mint száz, respect a Rhodes-ikreknek, alább mindkét videó megtekinthető. Minimális angol tudással is érthető, úgyhogy abszolúte ajánlom a megtekintésüket.