A szenvedély száz színe a Story 5 műsorán! Téma: Egyéb kategória

Február 2-án szerencsés napra virradnak a telenovella rajongók, ugyanis két új telenovella is elstartol a Story 5 műsorán! A szerelem ajándékba tartalmáról itt olvashattok.

A szenvedély száz színe – eredetileg El color de la pasión – a Televisa telenovellája, idén debütált Mexikóban. A történetet a sztárpáros írók, Cuahtémoc Blanco és María del Carmen Peña jegyzik, a szereposztás pedig tehetséges, de kevésbé ismert színészekből áll. Egy viszonylag rövid telenovelláról van szó, mindössze 121 részes.

A kritikák nagyon pozitívan vélekedtek A szenvedélyek száz színéről, a rózsanovelláktól eltérően egy fordulatos, izgalmas és realista produktum lett, aminek köze sincs a Maricruz vagy A Macska által képviselt, rózsanovellákra jellemző egyszerű történetmeséléshez. Talán éppen ezért is telt sok időbe, mire a nézők rátaláltak, de a kritikai siker és a szájhagyomány remek nézettséget adott a telenovellának, ami így az idősávjában az itthon is bemutatott Teresa mögött lett a legnézettebb.

A főszerepekben Erick Elias (Zorro), Esmeralda Pimentel (Bűnös vágyak), Claudia Ramírez (Rosa Diamante), René Strickler (A szív parancsa), Eugenia Caudoro (Esperanza) és Helena Rojo (Titkok és szerelmek) látható.

Íme, a történet: Adriana, férjével Alonsoval, a Talavera gyár tulajdonosával és két nővérével él együtt egy házban. Jó házasságban élnek, ami csodálatosnak tűnik, de nem tudják, hogy Rebeca egy szeszélyes és örült nő, aki van annyira intelligens, hogy úgy tegyen mindenki előtt, mintha egy „igazi angyal” lenne. Csak Magdalena ismeri a húga hibáit és gyanítja valódi szándékait.

Rebeca titokban mindig is szerelmes volt Alonsoba és ezért mélységesen irigyli Adrianát. Ez az érzés akkor fordul utálatba, amikor megtudja, hogy Adriana gyermeket vár. Magdalena éppen egy nehéz időszakon megy keresztül, mert az esküvő napján eltűnik a vőlegénye…