ÖNÉLETRAJZI KÖNYVVEL JELENTKEZIK KERESZTES ILDIKÓ Téma: Egyéb kategória

Az X-Faktor volt mentora, és a Sztárban sztár második évadának versenyzője az Ulpius-ház gondozásában jelenteti meg önéletrajzi művét. Társszerzője is van, akárcsak anno Majkának, az énekesnőnek most Koronczay Lilla segített.

A Blikk már éppen elég részletet leközölt a műből ahhoz, hogy nyilvánvalóvá váljon, éppen elég botrányos, szórakoztató és remélhetőleg őszinte lesz a könyv. Olyannyira, hogy természetesen az én kíváncsiságomat is felkeltette, így amint lehetőségem lesz rá, biztosan el fogom olvasni. Alább megnézhetitek a fülszöveget, a Blikk online felületén csemegézhettek a részletekből (írjátok be a keresőbe a művésznő nevét).

Volt a román tornászválogatott tagja, énekelt skandináv luxushajón, játszott musicalekben és prózai darabokban, hallhatjuk koncerteken, fesztiválokon, és ő énekli legszebben a Hazám című, szívünknek oly kedves dalt. Ki ez a füstös hangú, szenvedélyes díva, aki újra és újra elkápráztatja sokoldalúságával a közönségét? Honnan jött, hová tart, és vajon mit tartogat még nekünk? A kérdésekre Keresztes Ildikó maga válaszol. Élete zenitjén elgondolkodva, időnként a rá jellemző öniróniával tekint vissza a maga mögött hagyott küzdelmes életútra, a Marosvásárhelyen megtett első lépéseitől az X-Faktor című tehetségkutató műsorban való szerepléséig, amely soha nem remélt ismertséget hozott számára. Kegyetlenül őszinte magával. Nem titkol semmit. Beavat az énekesnőként tett balkanyarokba, házassága felbomlásának az okaiba, nyomába ered kishitűségének, eltöpreng az édesanyjával való kapcsolatán, kutatja a rá-rátörő depresszió miértjét, és sokat, nagyon sokat emlékezik a barátaival eltöltött órákra. Ideje van az emlékezésnek, mondja, miután felállt magánélete legnagyobb csalódásából, és közben maga számára is meglepő módon karrierje csúcsára ért. És ideje van a tanulságok levonásának is, üzeni mindazoknak, akik esetleg magukra ismernének csetlés-botlásaiban Az emlékezéshez a művész segítségül hívja legmeghittebb barátait is, akik éles fénnyel világítják meg az általa homályban hagyott, izgalmas részleteket.

Kíváncsi lettél? Rendeld meg most 15% kedvezménnyel