MR. GAY WORLD 2014: Ő A VILÁG LEGDÖGÖSEBB MELEG PASIJA Téma: Egyéb kategória

Júniusban kapta meg a húsz éves svéd Jack Johansson a Mr. Gay Europe címet (képeket itt találsz), most pedig egy újabb rangos meleg szépségverseny hirdetett győztest. A megtisztelő Mr. Gay World címet az angol delegált, a 28 éves Stuart Hatton kapta meg, aki mellesleg ciprusi származású.

Most már használhatom a hangomat, hogy segíthessem az országokban, és az egész világon élő társaimat, akiknek nincs hangja felszólalni az egyenlőségi jogokért, mint például az emberek Malajziában és Iránban. Mindannyian emberek vagyunk, és minden homoszexuális ember, szerte a világon megérdemli ugyanazokat a jogokat. Ez csak a kezdet” – nyilatkozta a győztes. És (remélhetőleg) nem a fordítás hibás, tényleg ezt így mondta, pedig tudjuk, hogy az átlagember is felszólalhat, nem kell ahhoz Mr. Gay Europe-nak lenni. A nyelvhasználat meg, hát, izé.

Stuart Hatton minden bizonnyal nem az eszéért nyerte meg a versenyt, alább pedig meg is nézhetitek, hogy ki is a világ legdögösebb meleg pasija. Jogosan kapta meg a címet? (Szerény véleményem szerint Matt Bomer-t illetné a cím, de gondolom ő nem nevezett 😀)