The Voice: Egy apáca bukkant fel az olasz válogatón Téma: Egyéb kategória

Az olasz The Voice-ban szerencsét próbált a 25 éves Cristina Scuccia nővér, aki egy szicíliai apáca. A 25 éves nő Alicia Keys “No One” c. dalát énekelte el, a mentorok pedig nagyon meglepődtek, mikor megfordulva realizálták, hogy Cristina nem csak egy tehetséges civil, hanem egy apáca is egyben. Mikor megkérdezték tőle, hogy miért jelentkezett a The Voice-ra, egyszerűen felelt: “Tehetséges vagyok, amit szeretnék továbbadni nektek. Nem így kellene működnie a dolgoknak?“.

 

Egy biztos, Cristina tovább jutott, és a rapper J-Ax-et választotta mesterének. “Tudod, a mixek a zenében is nagyon jól működnek. Édes és savanyú, ölelés és pofon… Te és én különlegesek vagyunk, tudod miért? Ketten, együtt, mi lennénk az Ördög és a Szentelt Víz. Engem kell, hogy válassz” – győzte meg a rapper az apácát.

Cristina hamar világszenzáció lett, a tehetségkutatóban történő debütálásáról még az olyan lapok is beszámoltak, mint a The Hollywood Reporter. A Youtube-on pedig alig három nap alatt több, mint tíz milliós megtekintést produkált a meghallgatása. Ezek után az sem lenne meglepő, ha megnyerné a műsort. Tegyük hozzá, meg is érdemelné, egész jól énekel.

 

A teljes meghallgatás angol felirattal megtekinthető az alábbi linken, csak ne felejtsétek el bekapcsolni a felirat gombot.