LOOKING: JONATHAN GROFF ÉS A “FIÚK A KLUBBÓL” Téma: Egyéb kategória

Tegnap debütált az HBO műsorán a “Looking” c. sorozat, ami három meleg barát életét követi nyomon. Az első évad nyolc részes lesz, “a meleg” Szex és New Yorkként emlegetik, a magyar HBO “Keresem” címmel vetíti majd. Addig is, amíg elkészül a felirat és jövök a pilot-kritikával ideje egy pillantást vetnünk az amerikai meleg-magazin, az OUT fényképeire, amik Jonathan Groff-ot, a Glee egykori sztárját, a Looking főszereplőt ábrázolják.

Groff elmesélte, hogy a pilot első leforgatott jelenetében éppen az erdőben volt a karaktere, méghozzá kézimunkázás okán – no ne varrásra tessék itt gondolni. “A sorozatunk többé kevésbé azokról az emberekről fog szólni, akik a huszas éveikben próbálják meghatározni önmaguk, illetve azokról is, akik beléptek a harmincas-negyvenes korosztályba, és még mindig próbálják megtalálni a helyüket a világban” – nyilatkozta Groff a magazinnak.

Szóba került az ikonikus Fiúk a klubból című sorozat is, ami az első olyan amerikai sorozat volt, ami naturálisan – és meglehetősen sikeresen -, ábrázolta a melegek életét. “Gimis voltam. Emlékszem, egyszer meglátogattam pár barátomat az egyetemen, és elmentünk egy partira, a tévében pedig valaki ezt nézte. A jelenet, amit elkaptam arról szólt, hogy valaki megdugott valakit a gőzfürdőben. Emlékszem, arra gondoltam ‘Ó, te jó ég’. Ez túlságosan érzéki volt a számomra.” – nyilatkozta Groff, majd hozzáfűzte – “Akkor már tudtam, hogy meleg vagyok, de még mindig gimis voltam, így titkoltam is.

A Looking premierje tehát már megtörtént, remélhetőleg legkésőbb a héten kritikát is írhatok róla, addig is íme, pár tűzforró fotó Jonathan Groffról.