STAR-CROSSED: FOTÓK & NÉZETTSÉG ELŐREJELZÉS Téma: Egyéb kategória

Ami engem illet, számomra száz százalékosan a Star Crossed a legjobban várt midseason-újonc. Az ufó és a tinilány románcát feldolgozó sztori február 17-én startol a The CW műsorán. Az ütős alaptörténeten, és az abban rejlő lehetőségeken túl leginkább a szereplőgárda fogott meg: Aimee Teegarden, Grey Damon, Malese Jow, Greg Finley, ráadásul a főhős Matt Lanter, a legnagyobb kedvencem, a Media Addict “múzsája”, szóval, naná, hogy várom.

Kíváncsi leszek ám arra is, hogy milyen lesz a fogadtatása a tengerentúl. Kétségkívül nehéz időpontot kapott, mert a CW hétfője évek óta katasztrófális, ráadásul felvezetése sem lesz. Tavaly szintén hétfőn debütált a sikervárományos The Carrie Diaries, meglehetősen gyenge adatokkal, szóval a világ szeme a Star-Crosseden lesz.

Szerintem egy közepes, 0.5-ös demóval fog indítani, amit tartani is fog az évad végéig, de el tudok képzelni magas, akár 1.0-ás debütálást is, ahogy a vészesen alacsony 0.3-as demó is simán benézhet. És miért? Mert a CW-hétfő halott, rosszabb, mint a pénteki nap. Ne feledjük, mostanság a Hart of Dixie 0.4-es, a Beauty and the Beast pedig 0.2-es demót hoz (utóbbi a csatorna legkevésbé nézett sorozata), szóval, a hétfővel nagyon megszívta a Star-Crossed, de a hátrányból akár előnyt is kovácsolhat.

Összeszedtem ám az eddig megjelent kevéske promóciós képet és a hivatalos képeket is. Sajnos nem sok, de bőven elég volt ahhoz, hogy még jobban felkorbácsolják a kíváncsiságomat. Február 17, oly messze vagy…