Szavazz: Ki nyerje a Sztárban sztárt? Téma: Egyéb kategória

Szép lassan véget ér a Sztárban sztár. Azt hiszem nyugodtan leírhatom, hogy hiányozni fog, mert tényleg mókás volt hétről-hétre nézni a műsort. Igaz, a zsűrit teljesen feleslegesnek érzem a műsorban, így csak a kisfilmeket, és az előadásokat szoktam végignézni, igaz, a Nagy Duett és a Szombat Esti Láz esetében is így tettem. Ennek okán a több, mint két órás adásidő le tud ám redukálódni szűk negyven percre, annyit pedig pont nem sajnálok az ilyen szórakoztató műsorok esetében magamtól. No de visszatérve a zsűrire, azért szerettem nézni azt, hogy Liptai Claudia elérzékenyült arcát mutatja hosszan a kamera, Lakatos Márk pedig olyan haláli fejeket tudott vágni egy-egy dal közben, öröm volt nézni.

Az előadások egyébként az esetek többségében tényleg haláliak voltak. A legnagyobb meglepetést hétről hétre a számomra Szandi és Nótár Mary nyújtotta. Habár mindketten szimpatikusak voltak – amihez ugye hathatósan hozzájárult a Hal a tortán-béli ténykedésük -, de a zenei munkásságukat nem tettem magamévá. (Habár elismerem, nagy eredményeket értek el a zenében is, Nótár Marynél nem semmi a több milliós youtube-megtekintés). Most viszont a Sztárban Sztárnak köszönhetően Nótár Mary és Szandi igazán megleptek, sőt, remélem a győztes közülük kerül majd ki. Nem is nagyon volt olyan hét, amikor csalódtam volna abban, ahogy előadják a dalt. A Nótár Mary-féle Christina Aguilera emlékezetes marad, de Csipaként vagy a Tankcsapda frontembereként is ütött. Amint pedig Justin Bieberként leművelt a színpadon, LOL. Szandi pedig ahogy eltolta a Cindy Lauper dalt, vagy a múltkor Csepregi Évát, hű, zseniális volt.

A három másik döntősről nem nagyon tudok mit mondani. Bereczki Zoltánt  nem tudom egy ideje kedvelni. A múltheti Aretha Franklin dal előadását olyan fejhangon vernyákolta Bereczki, hogy megfájdult tőle a fejem. Az ő előadásai inkább paródia jellegként hatottak, még a Mester Tamás dal is. Biga minden héten megbízhatóan teljesített, a Geri Halliwelles bugyi-melltartó szetten sírva röhögtem, de valahogy a pasi túl steril nekem. Igaz, megérdemelné a győzelmet, akárcsak Varga Viktor. Az a srác akkor igazán jó, ha nőnek van maszkírozva 🙂 Cinege láb ütős dalokat adott elő Lady Gag vagy Amy Winehouse bőrébe bújva, Zámbó Jimmyként, agy most az LMFAO frontembereként kevésbé volt számomra tetszetős. Talán az e-heti Kyle Minogue fun-faktor kapcsán drukkolok a számára a győzelemért.

Ezen a héten tehát véget ér a Sztárban sztár, a produkció pedig győztest hirdet. Ti kinek a diadaláért szurkoltok a leginkább? Az alábbi szavazó-mezőn voksolhatsz 🙂

 

Kinek drukkolsz? Ki nyerje a Sztárban sztárt?

  • Bereczki Zoltán (39%, 35 Votes)
  • Varga Viktor (19%, 17 Votes)
  • Nótár Mary (17%, 15 Votes)
  • Szandi (13%, 12 Votes)
  • Heincz Gábor „Biga” (12%, 11 Votes)

Total Voters: 90