X-Faktor 2013 – Szabó Ádám búcsúzott Téma: Egyéb kategória

Hiába írta meg a Blikk öles betűkkel, hogy Szabó Ádám a nyáron (!!!) megmentette egy öregember életét, akit újjá élesztett, vagy mi a csudát csinált vele. Az RTL bulvármacája a harmadik párbaját már nem élte túl, így miután távozott ellenében a sokkalta jobb Batánovics Lili és Péterffy Lili is, most végre Ádám is elhagyta A Zikszfaktor fedélzetét. Habár tegnap a tangóharmónikás dalban jó volt, de ez is csak azt jelzi, hogy a srác akkor tud igazán értékelhetőt nyújtani, ha megmarad a kaptafánál. Amikor kilép a komfortónából, hát jönnek a hamis hangok, és a vernyikálás. Mindenestre Gabinak igaza van, Szabó Ádám nem fog eltűnni, ó, még véletlenül sem. Ugyanolyan karriert jósolok neki, mint amekkorát Csobot Adél kapott, hiszen mindketten ugyanakkora bulvármacák voltak. Van ez így.

Azt azért meg kell még említenem, hogy hihetetlen mekkora a különbség a magyar, és az amerikai X-Faktor kiesős-adása kapcsán. Leginkább azért, mert ott minden héten hüledezek, és tök szomorúan nézek előre, miszerint “ó, basszus, ezt nem hiszem el, olyan tehetséges volt és máris kiesett“. Bezzeg vasárnap esténként a legtöbbször arra gondolok, hogy “nem eshetne ki Ádám és Ákos egyszerre?“. Persze ez egy totál offos bekezdés volt 🙂

Jövőhéten már csak négy előadó lép színpadra, lesznek duettek is, remélem a ByTheWay Krasznai Tündével énekel majd együtt. Apropó, BTW. Belájkoltam a csapat FB oldalát, van rajta egy csomó jópofa videó, viszont akkora sms-tarhálást lefolytattak a hétvégén a srácok, ami már az én csőrömet is böki rendesen. Persze, erről szól ez a műsor, az pedig kétségtelen, hogy a srácoknak elkél a segítség. Jövőhéten folytatódik a menet, ha minden igaz egy Élő Blog kíséretében. (Feltéve, ha van rá igény).