Sajtóközlemény: William Levy az RTL II-n Téma: Egyéb kategória

A vihar (La tempestad) címmel új telenovella indul október 8-án az RTLII-n. A mexikói sorozat hétköznap 16.30-tól lesz látható William Levy főszereplésével.

A szerelmi történet két főhőse Marina (Ximena Navarrete) és Damián (William Levy).  Marina Revertét, egy városi szálloda menedzserét elbocsátják munkájából. Az ok: kiállt egyik női alkalmazottja mellett, akit egy fontos üzletember szexuálisan zaklatott. Marina karrierje kettétörik, ráadásul fájdalmas hírt kap: anyja, Beatriz halálos betegségben szenved.
A sorozat férfi főszereplője Damián Fabré, egy halászhajó kapitánya. A jóvágású fiatalember Viharszelő nevű nevű hajójával az egyik konzervgyárnak dolgozik. Aztán feltűnik Mercedes Artigas, a gyár tulajdonosa, aki pénzügyi menedzseri állást kínál Marinának a cégnél. Mercedes titka az, hogy valójában ő Marina biológiai anyja. De hogy a nő miért adta lányát örökbe és hogy miképpen alakul Marina és Damian sorsa egy közös ellenség ellen harcolva, az kiderül a fordulatokban gazdag sorozatból.

Az egykori szépségkirálynő Ximena Navarrete meglepődött mikor a sorozat producere felhívta a szerepajánlattal, mondván, új arcokat keresnek. A kritikusok nem is kímélték a volt Miss Universe-t, ám William Levy megvédte kezdő kolléganőjét. Aztán egy alkalommal, mikor a mexikói Veracruz-ban együtt ebédeltek, már arról kezdtek el pletykálni a lapok, hogy több van köztük, mint munkakapcsolat. Ezt mindketten cáfolták, bár Ximena jelenleg szingli, William azonban példás családi életet él. A kubai születésű Levy szerepelt az amerikai Dancing with the Stars című műsorban, jelenleg pedig hollywoodi karrierjére összpontosít, hiszen jövő márciusban mutatják be Addicted című filmjét.

A fordulatokban gazdag mexikói telenovella főcímdalát pedig nem más, mint Christina Aguilera és Alejandro Fernández énekli.