Videoklip: Szakos Andi ft. Majka – Képmás Téma: Egyéb kategória

A Megasztár 6-ban a második helyig jutó Szakos Andi eddigi zenei karrierje nem volt túl fényesnek nevezhető, a tehetséges lány ugyanis inkább haknizott, de egy önálló slágert sem adott elő. Volt ugyan saját dala, de lássuk be, az nem robbant nagyot. Most viszont talán eljött Szakos Andi ideje, ugyanis nemrég forgatott egy közös videoklipet napjaink egyik legsikeresebb magyar zenészével, Majkával.

A Képmás c. dalhoz készült videoklip mellesleg nagyon minőségi lett, bár, ezt azért is mondom, mert én nagyon szeretem azokat a zenei videókat, ahol egy történetet mesélnek el. Habár ebben a műfajban Taylor Swift az etalon, de hazai viszonylatban úgy érzem Szakos Andi klipje egész minőségi lett. Tetszik, ahogy a képsorok reflektálnak a vágóképekre, ráadásul Szakos Andi arcjátéka is egész jó a videó alatt. Ami a dalt illeti, Majka részét kevésnek érzem, nem bánnám, ha kicsit komolyabban benne lenne a videóban, illetve a dal robbanása, azaz maga a csúcspont, sajnos elég későn érkezik meg. Talán ha megvágják ezt a négy és fél perces dalt, akkor lehet is belőle valami.

Azt írtam az előbb, hogy talán eljött Szakos Andrea ideje. Kíváncsi leszek, hogy tényleg így lesz-e. Vajon a rádiók a keblükre vonják a Megasztár 6 énekesét? Mert kétségkívül tehetséges, de ma már ennyi nem elég. (Bár, nyomatja a bulvár-faktort is ezerrel).