La Mariposa: Kolumbiai telenovella az RTL csoportnál | UPDATE: Premier július 16-án Téma: Egyéb kategória

Az RTL Csoport vásárolta meg a kolumbiai La Mariposa c. telenovellát, ami magyar keresztségben a “Pillangó – Az alvilág úrnője” címet kapta. A meglehetősen rövidnek számító, 60 részes kolumbiai telenovella főszereplője Alicia Benitez (Maria Adelaida Puerta), akit mindenki a Pillangóként ismer, és ő a felelős a pénzmosásért az Egyesült Államok és Kolumbia között. Manuel Martinez (Michell Brown) a D4 különleges ügynöke, aki beszivárog a pénzmosó intézetbe, hogy elkaphassa a pillangót. Az ügynök azonban beleszeret Alíciába, ez pedig bonyodalmakhoz vezet…

Pillangó – Az alvilág úrnője szinkronja már készül, de azt még nem tudni, hogy az RTL csoport mikortól vetíti. Íme, a főbb szereplők magyarhangjai:

– Alicia Benítez “A Pillangó” – (María Adelaida Puerta) – Bogdányi Titanilla
– Manuel (Amaury) Martínez – (Michel Brown) – Pál Tamás
– Cinthya Laurens – (Ana Wills) – Szabó Zselyke
– Richard Leguízamo – (Lincoln Palomeque) – Moser Károly
– Bill Smith – (Salvador Zerboni) – Renácz Zoltán
– Mercedes – (Gloria Zapata) – Szórádi Erika

Arról egyelőre nincs információm, hogy mikor tűzi műsorára az RTL Csoport ezt a telenovellát, de nem lennék meglepve, ha ez váltaná az RTL 2 csatornán a nemsokára véget érő Több, mint testőrt. A La Maripósát pedig szívből ajánlom mindenkinek megtekintésre, hiszen a telenovellák szokásos minőségéhez képest itt sokkal intenzívebb történetvezetést láthatunk, lévén csak 60 részes az egész. Találunk ám benne több ismerőst is, Michel Brownt A szenvedélyek lángjaiból, míg Salvador Zerbonit a Bűnös vágyakban láthattuk.

 

UPDATE: Kiderült, hogy a La Mariposa váltja majd a Corazon Valientét az RTL II műsorán. Tehát: Pillangó – Az alvilág úrnője premier 2013 július 16-án, 16:00-tól az RTL II csatornán.