Kasza Tibor és Tatár Csilla a Szépségkirálynőben Téma: Egyéb kategória

A Szépségkirálynő című műsor sajtótájékoztatóján bemutatták azt a 16 döntőst, akik kifutóra léphetnek a TV2 június 22-i élő showjában. A műsorvezetők kilétére is fény derült: idén Tatár Csilla mellett Kasza Tibor lesz a műsor házigazdája.

Tatár Csilla és Kasza Tibor lesznek A Szépségkirálynő házigazdái – derült ki a műsor sajtótájékoztatóján. Az eseményen a műsorvezetők bejelentése mellett kihirdették A Szépségkirálynő-tábor háziversenyeinek győzteseit is: a Miss Bikinit Tímár Brigitta, a tehetségkutató Miss Talent versenyt Vígh Diána, a legszebb arcú hölgynek járó Miss Beauty Face szalagot Kocsis Korinna, míg a legsportosabbnak járó Miss Sport címet szintén Tímár Brigitta nyerte. A verseny történetében ő az első, aki két háziversenyt is megnyert, ezért a sportversenyben másodikként végzett Rákosi Annamária kapta a védettséget.

A védettséget élvező szépségek automatikusan a döntőbe kerültek, a zsűri által a négy leggyengébben teljesítő lány – Nagy Apolka, Alexa Kriszta, Radnai Eszter és Venczlik Ivett – számára azonban véget ért a verseny. A legszebb 16 lánynak feszes tempóban folytatódik a felkészülés, hogy a legjobb formájukat hozzák a június 22-i adásra. A három felkészítő, Rubint Réka, Sütő Enikő és Konkoly Ági azon vannak, hogy tapasztalataikat átadva kihozzák a maximumot a döntősökből.

Szombaton 19:30-tól a TV2 képernyőjén tehát kiderül, hogy ki nyeri idén a Miss World Hungary, a Miss Universe Hungary és a Miss Intercontinental Hungary címeket és képviselheti Magyarországot a világdöntőkön.