Eurovízió 2013: ByeAlex a tizedik, győzött Dánia Téma: Egyéb kategória

Alig pár perce véget ért az Eurovíziós Dalfesztivál, amin Magyarország rendkívül jó eredményt ért el. ByeAlex és a Kedvesem a tizedik helyen végzett, több, mint 80 ponttal. Ettől jobb helyezést csak Rúzsa Magdi (9.) és Friderika (4.) ért el. Azt hiszem nem sokan gondoltuk volna, hogy ilyen jó helyen zár majd a Kedvesem. Azt hiszem, hogy mindenki büszke lehet ByeAlexre, hiszen ez valóban egy remek eredmény, ha pedig minden évben ilyet érnénk el, nem lehetne okunk a panaszra.  Bevallom őszintén, még mindig nem vagyok szerelmes a Kedvesembe, de nagyon büszke vagyok arra, hogy ByeAlex ilyen jó eredménnyel zárta az Eurovíziós Dalfesztivált. Gratulálok, ByeAlex!

Az Eurovíziós Dalfesztivál győztese pedig Emmelie de Forest lett, aki az Only Teardrops c. dalával képviselte Dániát a versenyen. Emmelie teljesen megérdemelten lett az első, hiszen igazán különleges lett a dala. Idézek is az Élő Blogból, aztán nézzétek majd meg a dalt, érdemesen. “A fogadóirodák szerint a dánok nyerik meg az Eurovíziót. Áldásom rá, ez a lány megérdemli. Van valami különös ebben a dalban, valami egyedi íz, mint a tavalyi Euphoriában, és azt hiszem ettől jó. Hiába populáris a nóta, de van benne valami speficikus, valami egyedi, ami miatt az énekest és a dalt is könnyen felismerem. Szóval, engem elvarázsolt, drukkolok neki. Hajrá Dánia!

Itt is köszönöm nektek, hogy végig velem voltatok A Dal és az Eurovíziós Dalfesztivál Élő Blogjai alatt. Remélem jól szórakoztatok, és ne felejtsétek, jövőre is lesz Eurovízió, és akkor is jövök majd a jól megszokott Élő Blogokkal. Most pedig irány az ágy, vasárnap délelőtt helyesírást javítok, képeket teszek be és így tovább. De most pihenjetek ti is 🙂