Megnyertem egy irodalmi novellapályázatot! Téma: Egyéb kategória

Akik követik a Media Addict Facebook oldalát láthatták bő egy hónapja, amint kiírtam, neveztem újabb pályázatra. Az eredményhirdetés a mai nap volt, és kiderült, a novellám, az “Újra élek” vitte el az első helyet a novella kategóriában. A pályázatot a Colorful Circles Alapítvány hirdette meg, akik a meleg emberek elfogadásáért küzdenek, éppen ezért a pályázatot is úgy hirdették meg, hogy meleg témájú írásokat illetve képeket vártak. A vers kategóriát “Nagy Judit – Karjaidban” c. alkotása nyerte, érdemes elolvasni, szerintem nagyon szép lett.

Bevallom nektek, hogy ez a novellapályázat volt az első, amit megnyertem, és nagyon feldobta a mai napomat – meg úgy az egész hetemet is. Még sosem nyertem egy pályázaton sem, és nagyon boldoggá tett, amiért valakik úgy látták, az én pályaművem érdemli meg az első díjat. Akit érdekel az Újra élek c. novellám, ezen a linken elolvashatja. Érdekességképp annyit elárulok, ez egy regényhez készülő, előre megírt fejezet volt, de a regényt végül nem fejeztem be, de ezt a részletet felhasználva készítettem el belőle a novellát. Utólag látom, van benne körülbelül három helyesírási hiba, és picik sok lett a “hogy”, de ettől eltekintve büszke vagyok rá, és nem csak azért, mert ez egy győztes pályamű.

Ami az irodalmi pályázatokat illeti, az Aranymosás továbbra is fut, ott még egyelőre nem történt semmi olyan fejlemény, amiről ne tudnátok. Ha lesz valami – és ó, bárcsak lenne, – rögtön szólok róla. Remélem legközelebb is jó hírekről számolhatok majd be nektek.