2013/14: Berendelések & Kaszák | Update: 05.11/08:27 Téma: Egyéb kategória

Az öt országos amerikai csatorna nem bír magával, és ma sorra jönnek a berendelések és a kaszák. Ezeket összesítem ebben a posztban, amit reggel még frissíteni fogok, illetve jönnek majd az újonc szériákról a részletes információk legkésőbb jövőhéten, amint a csatornák kiadják őket. Addig is, íme, a friss döntések:

2013. MÁJUS 09.

– A The CW berendelt négy sorozatot: Reign, The HundredStar-Crossed (korábban Oxygen címmel futott) és a Tomorrow People + ugye korábban már a The Originals is berendelést kapott.

– The CW: a Company Town és a Blink pilot biztosan halott, a The Selection pedig több portál szerint az, de hivatalos infó még nincs. Sok pénzt beleölt a CW, szerintem megkapja az esélyt legalább midseasonben.

– Az NBC berendelte a Parks and Recreation hatodik évadát, a spekulációk szerint pedig ez lesz a záró évad.

– Több komédiát is elkaszált az NBC, nem fog folytatódni az 1600 Penn, Guys With Kids, Up All Night és a Whitney sem

– A CBS berendelte a Criminal Minds kilencedik évadát, az öt főszereplő pedig plusz két évadra aláírt.

– Az NBC berendelte a Believe és a Crisis dráma pilotját sorozatnak.

– Az NBC négy új komédia sorozatot is berendelt a pilotok alapján: About a Boy, Sean Saves the World, The Michael J. Fox Show és Family Guide

2013. MÁJUS 10.

– Az ABC berendelte sorozatnak az Agents of SHIELD c. sorozatot, ami a Bosszúállok film spin-offja, a kreátor Joss Whedon

– A The CW berendelte a Nikita negyedik évadát. Az utolsó szezon hat és tíz epizód közötti berendelést kap majd, tehát nem lesz hosszú, de legalább rendesen lezárhatják a sorozatot.

– A FOX elkaszálta a Touch c. sorozatot

– A The Selection most már hivatalosan is halott, a Deadline is megírta, hogy nem lesz belőle sorozat.

– A The CW berendelte a The Carrie Diaries második évadát

– Az ABC értesítette a pilotok készítőit arról, hogy a Kign John, Gothica, Karey On és a Keep Calm nem kell nekik sorozatra.

– Az ABC nem kér a Murder in Manhattan pilotjából sem sorozatot, viszont megpróbálják eladni a kábelcsatornáknak. A főszerepben Annie Potts és Bridget Regan, két New Yorki anya-lánya nyomozópáros kalandjai vannak a középpontban. A gyártó ABC Studios jelenleg a Lifetime csatornával tárgyal az esetleges átvételről.

– Az NBC berendelte az Undateable c. pilotot sorozatnak. A történet egy fiatal zenekar és a baráti társaságuk életét követi majd nyomon. Egy újabb zenés sorozat? Hajrá!

– Az NBC berendelte az Ironside c. pilotot sorozatnak. A ’60-as években készült azonos című drámában egy kemény, szexi de tolószékes nyomozó kalandjait követhetjük nyomon, aki az állapota ellenére kiváló a munkájában.

– Az NBC berendelte sorozatnak a Chicago Fire (Lángoló Chicago) spin-offot, Chicago PD címmel, tűzoltók helyett ezúttal rendőrök a középpontban.

– Az NBC elkaszálta Matthew Perry sorozatát, egy évaddal véget ért a Go On – ez pedig zsinórban a harmadik Perry sorozat, amit egy szezon után eltöröltek.

– Bár nem országos sorozat, de érdekes hír, hogy a Southland-et elkaszálta a TNT, amit eredetileg az NBC az első évad után eltörölt, de a TNT a megmentésére sietett, egészen idáig műsorán is tartotta.

– A CBS új komédiákat rendelt be: Crazy Ones: Robin Williams és Sarah Michelle Gellar apa-lánya cég vezetős mókasága + The Millers: Greg Garcia új szitkomja Will Artnettel, egy elvált férfiről és a szüleiről + Mom: Anna Faris főszereplésével a Napa Valley völgyben élő szingli anyáról szól + We Are Men: Tony Shalhoub és Jerry O’Connell főszereplésével szingli pasi-barátos komédia

– A CBS berendelt kettő új dráma sorozatot is: Hostages: egy politikai összeesküvős áll a középpontban, FBI ügynökösdi a háttérben + Intelligence: egy különleges egységről szól, akiknek agyába speciális mikrochipet ültetnek.

2013. MÁJUS 11.

– Sajnos szomorú hírekre kellett ébrednünk. Az ABC is meghozott több szomorú döntést. Kaszát kapott az ABC-n a : Body of Proof, Malibu Country, The Family Tools, Happy Endings, Red Widow és a How To Live With Your Parents is.

– Ellenben az ABC berendelte a következő sorozatok új évadait: Once Upon a Time, Revenge, Suburgatory, Scandal, Nashville, Las Man Standing, Grey’s Anatomy, The Middle, The Neighbors, Modern Family és Castle

– A CBS elkaszálta a CSI: NY, Vegas és a Golden Boy drámáit, ezen felül a Rules of Engagement szitkomot is.

– Az NBC berendelte a Community ötödik évadát, midseason-re, tizenhárom epizódra.

– Az NBC berendelt továbbá három új sorozatot is a pilotjaiból: Blacklist, Night Shift és Welcome to the Family

– Az ABC is döntött a pilotjai sorsa felől, a következő sorozatok kaptak berendelést a csatornától: Agents of Shield, Back in the Game, Betrayal, Killer Women, Lucky 7, Mind Games, Mixology, Once Upon a Time in Wonderland (Once upon a time spin-off), Resurrection, Super Fun Night, The Goldbergs és Trophy Wife. Ne feledjétek, az újoncokról legkésőbb jövőhéten lesznek részletes információk.

– A várakozásoknak megfelelően az NBC elkaszálta a The New Normal c. sorozatot, még jó, hogy az első évad vége megfelelt sorozatfinálénak is – mert mint kiderült, az is lett végül.

– Az NBC a Smash vergődéseinek a végére is pontot tett, ami nem meglepő, hiszen szombatra lett száműzve a sorozat.

*** Részletes információk az újoncokról legkésőbb jövőhéten lesznek! ***