Gabriela Spanic: “A bosszú angyala” Téma: Egyéb kategória

Gabriela Spanic főszereplésével egy újabb telenovellát mutat be az RTL Klub, méghozzá a színésznő legújabb munkáját, aminek nemsokára lesz a fináléja Mexikóban. A La otra cara del alma (A lélek másik oldala) több szempontból is különleges Spanic karrierjében, de leginkább azért, mert ez a színésznő első bukott sorozata. Igen, jól olvassátok, Spanic még soha nem bukott meg egy telenovellájával sem, ellenben A bosszú angyalát nem szerette meg a mexikói közönség, és olyan mélységekbe repítette a gyártó Tv-Azteca nézettségét, amilyenbe már évek óta nem került. Ennek ellenére Magyarországon még sikereket érhet el, hiszen itthon Gabriela Spanic népszerűsége továbbra is töretlen.

 

Gabrielán kívül több régi ismerős is visszatér A bosszú angyalában, hosszú idő után viszont láthatjuk a Marimarból ismert Eduardo Capetillót és a Sonadorasban szereplő Michelle Vieth színésznőt. Íme, a sorozat rövid története, amiben Gabriela Spanic egy negatív hősnőt alakít: Alma, Roberto, Daniela és Armando együtt töltik a gyermekkorukat. Váratlanul a két lány, Daniela és Alma is árván marad. Alma a szülei elvesztése után árvaházba kerül, de bosszút esküszik Don Carlos családja ellen, akik a rokoni szálak ellenére sem fogadták be. Don Carlos vezeti Mexikó egyik leghíresebb ékszermanufaktúráját, amiből Alma apját kitúrta. Josefina végül magához veszi Almát, aki azonban nem felejtette el a történteket.

A bosszú angyala május 21-én debütál az RTL Klub műsorán, az epizódok minden délután 17:55-kor kerülnek majd adásba, tehát felezett részekkel fog futni a telenovella, s így a Riválisok is húsz perces részekkel lesz látható, 17:25-től.