Törj a csúcsra – Az MTV új sorozata Téma: Egyéb kategória

Csak tavaly októberben ért véget az Egyesült Államokban a Nick(elodeon) sorozata, a zenés-éneklős Hollywood Heights, máris megérkezik a hazai képernyőkre. Törj a csúcsra címen mutatja ugyanis be az MTV – mármint, az egykori zenetévé. A premier holnap, azaz február 11-én lesz, minden hétköznap 18:30-tól jönnek az új epizódok, amit megismételnek 10:05-ől és 15:30-tól is.

Törj a csúcsra egy mexikói telenovella, az Alcanzar Una Estrella feldolgozása. A remake egy fiatal dalszerző és családjának történetét mutatja be. Loren élete gyökeresen megváltozik, amikor hirtelen híressé válik – a tinilány a hírnév mellett ráadásul kedvenc rocksztárjának barátságát is elnyeri. De vajon a barátság változhat-e szerelemmé, és nem teszi-e tönkre a pörgős sztárélet?

A főszerepben a huszonöt éves Brittany Underwood, aki hat éven át szerepelt a One Life to Live c. szappanoperában, de tavaly pedig Julianne Moore lányát alakította a díjnyertes Versenyben az elnökségért HBO filmben. A jóképű rocksztárt Cody Longo alakítja majd, aki a Make It Or Break It rajongóinak lehet ismerős, de feltűnt a New York-i helyszínelőkben, és a Fame – Hírnév c. zenés filmben is. Szintén főbb szerepben látható Carlos Ponce, a Hetedik Mennyországból és a Kettős Élet c. telenovellából. A Törj a csúcsra epizódszerepében látható továbbá a mozisztár James Franco is, aki Osborne Silvert, egy nagymenő producert alakít, és szeretné, ha Eddie szerepelne a Grease feldolgozásában.

A sorozat főcímdalát az énekesi babérokra törő Cody Longo énekelte fel, de a sorozatban több önálló, kizárólag a Törj a csúcsra számára megírt dal is hallható. A szereplők a nyár slágerét, a Call Me Maybe-t sem hagyták figyelmen kívül, a szereplőkkel készült egy bulizós videó a dalra, amit feltétlenül érdemes megnézni, ahogy Cody ugrál a falakon, az önmagáért beszél.