Kiderült mik lesznek a tv2 szerda esti sorozatai Téma: Egyéb kategória

A Doktor House jövőhéten, a Született Feleségek pedig két hét múlva finálézik, így már kíváncsian vártuk, hogy mik lesznek a tv2 új szerda esti sorozatai, azaz kiderült, mik váltják majd ezt a két klasszikust. A tv2 ezúttal nem az amerikai országos adók, hanem a kábelcsatornák kínálatból választott, méghozzá az USA és a Lifetime egy-egy sikeresebb sorozatát. Eleve ritka az, ha egy amerikai kábeles sorozat nálunk főműsoridőben fusson, a Common Law például hamar meg is bukott, így kíváncsian várom, mi lesz ezen két széria sorsa.

A Doktor House helyett lesz majd az USA Covert Affairs című sorozata, amit Kettős Ügynök címmel egyébiránt már bemutatott a Viasat 3. Az ismétlés a tv2-n főműsoridőben fut, kvázi országos premierről beszélhetünk. A történet Annie Walker CIA ügynökről szól, aki kettős életet él. Egyik pillanatban szerető testvérként parádézik nővére családjával, aztán meg egy huszárvágással már a kormány megbízásából lát el veszélyes feladatokat, ettől pedig szomorú a lelkem, mert nem tudja hol áll a feje, de segítségére érkezik kollégája, a jóképű Agguie Anderson. Ami a szereposztást illeti, nagyon jó színészeket válogattak be, Piper Perabo korábbi filmsztár a hősnő, igen, ő volt a Sakáltanyában. Jópasi faktornak itt van az Ugly Betty-ből Christopher Gorham, jó színésznek pedig Anne Dudek, aki a Doktor House-ban már szerepelt. A széria egyébiránt már három évadot megélt, a negyedik nyáron érkezik Amerikába, ha pedig a tv2 műsorán sikeres lesz, akkor hosszú évekre bebetonozhatja magát a szerda esti sávba.

A Született Feleségek helyére érkezik a The Client List, magyar nevén Az Ügyféllista. Eredetileg ez a SuperTV2 vezető műsora lett volna, de végül meggondolták magukat, pedig ez lett volna az egyetlen olyan sorozat a SuperTV2 műsorán, ami nem bukott meg egy évad után. Az Ügyféllistáról amúgy ebben a postban mindent megírtam, amit tudni illik róla, röviden így annyit vázolnék, hogy Jennifer Love Hewitt (Szellemekkel suttogó) a hősnő, aki egy olyan anyát alakít, aki boldog befejezéses masszázst ad a kuncsaftoknak, mert kenyeret kell tennie a gyerekei asztalára.

Nos, ez lenne a tv2 House és Született Felségek pótléka, az pedig, hogy végül jól, vagy rosszul döntöttek, a nézettségi adatokból úgyis kiderül. És itt meg is bukott az a teória, hogy az Elementary és a Chicago Fire lesznek majd a befutók, de persze január-február környékén még simán megérkezhetnek, hiszen a The Client List-ből egyelőre csak tíz rész van, szóval hamar be kell majd tenni mást a helyére.