Miért utáljuk Zámbó Krisztiánt? Téma: Egyéb kategória

Miközben olvastam Ági cikkét Csobot Adélról felmerült bennem, a kérdés, miért utáljuk Zámbó Krisztiánt? És tényleg, miért utáljuk őt, egyáltalán utáljuk őt, vagy van aki szereti? De mit tett egyáltalán, ami miatt közharagot zúdított magára? Csak fogta magát, eljött egy tehetségkutató műsorba, és szerette volna megmutatni az országnak azt, hogy tehetséges. És tényleg, a Bukott Diák című dalt egész jól elénekelte. Készítsünk egy kis múltidézést, hogyan is csöppent bele az X-Faktorba? Ezek voltak az első szavai a mentorok felé:

“Sziasztok, Zámbó Krisztián vagyok. Zámbó Krisztián vagyok, Dunavarsányból érkeztem, és harminckét éves vagyok. Az édesapám Zámbó Jimmy. Eismerést szeretnék nagyon, nagyon várom rá, ha itt nem kapom meg, akkor sehol máshol. Én most nem akarom a Zámbó nevet, magamnak szeretnék bizonyítani, és nektek.

És akkor most ismét felteszem a kérdést: Miért utáljuk Zámbó Krisztiánt? Én most csak a saját nevemben beszélhetek, – a hozzászólásokban jön a Ti terepetek, – és el is mondom, hogy miért utálom Jimmy fia Krisztiánt. Emlékeztek még a The Voice első adására? Rúzsa Magdi nővére mit mondott a mestereknek? Azt, hogy ő Annamari, egyszerűen csak Annamari. És Krisztián? Kétszer egymás után, méghozzá jól érthetően megmondta, ő egy Zámbó. Nem akárki, nem egy hétköznapi ember, nem, ő Zámbó. Zámbó Jimmy fia Zámbó Krisztián. Értitek?

Rohadtul nem szimpatikus az a magatartás amit leművel. Először azzal hirdeti magát, hogy ő Jimmy fia Krisztián, aztán meg huss, arról panaszkodik, hogy ő ki akar törni az apja árnyékából. Abból az árnyékból, amit ő kreált magának. És igen, egyértelmű, egy ilyen dolgot nem lehet eltitkolni, de miért kell reklámozni? És ha reklámozza, miért nem vállalja fel, és miért kell állandóan az apjáról regélnie? Mindezt persze elnézném ha tehetséges lenne, de nem az. Tény, hogy valamennyire tud énekelni, de nagyon messze van attól a szinttől ami egy X-Faktorban tolerálható lenne. A Bukott diák című dalban tényleg jó volt, de amit azóta produkál, az egy megállíthatatlan lejtő, és olyan béna előadásokat nyújt hétről-hétre, amit nem csak nézni kínos, hanem hallgatni egyszerűen fájdalom. A legidegesítőbb pedig az, hogy ő az egyik legesélyesebb a győzelemre. És miért? Mert ő Jimmy fia Krisztián. Na engem ezért irritál ez a srác.