Starving Games – Készül az Éhezők Viadala paródia Téma: Egyéb kategória

Az idei év egyik legjobb filmje volt az Éhezők Viadala, aminek sikere egyértelmű, bemutatása óta 686 millió dollárnyi értékben váltottak jegyet a film, ezen felül már készülnek a folytatások, a főszereplők pedig egyre népszerűbb színészekké váltak. Mint a legtöbb híres és elismert filmet, így az Éhezők Viadala sem kerülhette el Jason Friedberg és Aaron Seltzer figyelmét, akik paródiafilmek elkészítésével váltak ismertté. Az ő nevükhöz fűződik a Csajozós filmSpárta a köbön és a Twilight kifigurázása, a Vámpíros film is.

A szerzőpáros ezúttal sem akarja meghazudtolni önmagát, hiszen a forgatókönyv megírásán túl a film rendezését is elvállalták. Akárcsak korábbi munkáikban, így most sem csak egy film kifigurázására építenek, így a BosszúállókSherlock Holmes és az utolsó Harry Potter film részleteivel is találkozhatunk majd. A paródia-film címe Starving Games lesz, és a poén az, hogy a megfilmesítés jogát mindössze ötezer dollárért vásárolták meg.

Két főszereplő személyére már fény derült: Kantmiss Evershot karakterét Maira Walsh alakítja majd, ő korábban a Született Feleségekben szerepelt, azóta az ABC Family csatornához igazolt, ahol láthattuk a Bajos csajok második részében, és az Elcserélt lányok című sorozatban is. Az itteni Gale pedig nem lesz más, mint Brant Daugherty, a Pretty Little Liars sztárja.

Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy mikorra várható a premier, és a többi szereplőt ki alakítja, mindenesetre nekem fogalmam sincs, miképp lehet kiparodizálni egy olyan mély tartalommal szóló filmet, mint az Éhezők viadalaHa az ember logikusan belegondol, semmi vicces nincs abban, hogy gyerekeknek meg kell ölniük egymást az életben maradásért, szóval kíváncsian várom, miképp nyúlnak majd hozzá az eredetihez. Amint lesznek új hírek, megírom.