The Carrie Diaries – Trailer & Promóciós Fotók Téma: Egyéb kategória

Januárban debütál a Gossip Girl helyén a The CW legújabb sorozata, a Carrie Diaries. Korábban már írtam a projektről, de azért ismételjünk: a Szex és New York kvázi előzménysorozatáról van szó, de természetesen ennek is van könyv előzménye, Candace Bushnell írt Carrie fiatal éveiről, azokról az időkről, amikor igazán beleszeretett New York városába. Leginkább ezt a könyvet vették alapul a Carrie Diaries készítői, és ezt dolgozták át sorozat formává. Amúgy, nem ez az első eset, hogy a CW egy ’80as években játszódó tévésorozat ötletén agyal, korábban “Valley Girls” címen futott egy projekt, akkor a Gossip Girl-ből ismert Lilly életének előzménysorozatán dolgoztak, Brittany Snow és Krysten Ritter főszereplésével, backdoor pilotként meg is mutatták a Gossip Girl 2×24-ben azt, miképp képzelték el a történetet, de sajnos nem kapott végül berendelést, de majd most megmutatja a CW azt, miképp képzeli el a ’80as éveket.

A történet 1984-ben játszódik, amikor a tizenhat éves Carrie Bradshaw (Anna Sophia Robb) élete nem volt fenékig tejfel, hiszen az édesanyja meghalt, kishúga Dorritt (Stefania Owen) lázadozóbb, mint valaha, az édesapja, Tom (Matt Letscher) vállaira pedig túl hirtelen nehezedik a felelősség, két tinédzser lány felnevelésének a problémái. Az iskolába egy új szexi diák érkezik, Sebastian (Austin Butler) pedig egyből felkelti Carrie érdeklődését, akárcsak Manhattan, hiszen ott szerez gyakornoki pozíciót. A lány nyitva tartja a szemét, és amikor találkozik egy neves magazin szerkesztővel, Carrie hirtelen az álmai kellős közepén találja magát, és életében először szeret bele igazán valakibe, avagy pontosabban valamibe, hiszen az életében ezentúl Manhattan alakítja a központi szerepet.

Érkezett egy új trailer, azt megnézhetitek fent, illetve vannak új promóciós fotók is, azok pedig a tovább mögött. Mit mondjak, engem egyelőre abszolút meggyőzött, nagyon várom már a premiert, és bízom egy Gossip Girl utánérzésben, mármint olyan királyban, amit az első évad prezentált nekünk. No meg, jó lesz az oldschool hatás a képernyőn, mobil telefonok helyett a jó öreg vezetékes, üvölthetnek a ’80as évek dalai, a Facebook hatás nem érint majd semmit, és eleve, egy teljesen más időbe repít majd el minket a show, csak ismerve a CW-t biztos tele lesz logikai bakikkal, de üsse kavics, én már nagyon várom. És ti? No meg, a legfontosabb dolgot a végére hagyom, Austin Butler az egyik főszereplő, ez pedig már az “akarom” hatás erősítésére szolgál csupán 🙂