Elkészült az új Design az oldalra Téma: Egyéb kategória

Ahogy látjátok, új design van a Media Addicton. Vagyis, nem annyira új, minden maradt a régiben, csak a fejléc módosult, visszatért ugyanis a freeblog-ról ismert “Reflektorfény” menü, csak modernizálva és a WordPress követelményeinek megfelelve. A telepítésben nyújtott segítségért hatalmas köszönet jár Lacinak, nélküle nem tudtam volna megoldani, tehát nagyon köszönöm, de tényleg 🙂

Az “új” designon kívül, bemutatom az egyik alap-menüt, ami végre elkészült, pedig már május óta halogatom. Ő nem más, mint a SOROZAT ABC, aminek a lényege az, hogy ABC sorrendbe szedtem az összes sorozatot, amiről valaha szó esett a blogon, így egyszerűbben rákereshettek az adott szériáról szóló írásokra. Sajnos a freeblogos költözés miatt néhány régi bejegyzés beállításai eléggé furán néznek ki, ez majd utólag javítva lesz, a háttérben, napi 2-3 post átnézésével pár hét és a végére érek.

Illetve, fontos dolog, hogy frissült a 2012 Őszi Premiernaptár, felkerültek az RTL II sorozatpremierjei, illetve az amerikai részleget kiegészítettem a kábeles premier időpontokkal is. Ahogy ígértem, már oldalról is elérhető a lista, így bármikor rápillanthattok.

Lett egy új társoldalunk is, Raidon nyitott egy oldalt az ABC újonc, 666 Park Avenue részére, érdemes megnéznetek. Ha pedig nektek is van egy weboldalatok, ami átlátható és rendezett, akkor a Kapcsolat menüpontban nyugodtan jelentkezhettek társoldalnak, de ne a hozzászólások között. Köszönöm!

Nos, ennyi lett volna a közérdekű bejelentés a Media Addict életében. A napokban lesz még egy hasonló poszt, hiszen még a WWW menü is üres, és jó pár dolgot át szeretnék variálni a menürendszerben, hogy minden átláthatóbb legyen, erre pedig majd a hétvégén kerül sor. Addig is, böngésszetek, kommenteljetek, és ne felejtsétek el lájkolni a Facebook oldalt sem 🙂