Sonny, a sztárjelölt – Van benne valami… Téma: Egyéb kategória

Sonny, a sztárjelölt nemhiába vált a magyar nézők – és netezők – egyik kedvenc sorozatává, tényleg különleges sorozat. A Demi Lovato és Sterling Knight közötti vonzalom zseniális. Én még disney filmben/sorozatban nem láttam ekkora összhangot, ilyen jól elbújtatott vonzódást a másik iránt. Tényleg úgy viselkednek mint két tizenéves, teljesen reális az ahogy viszonyulnak a másikhoz. Ezt a részét a sztorinak nagyon jól felépítették, és ha másért nem is, emiatt megéri nézni.

A baj azonban az, hogy ez egy vígjátéksorozat, elvileg. És a legtöbb komikus betét nem működik. Az epizód eleji – viccesnek szánt – egy perc körüli kis szösszenetek általában érdekesek, bár Gassie a fingva beszélő kutya nem hiszem hogy az lenne. Az epizódban elbújtatott poénok sem ütnek akkorát, sőt, a legtöbb esetben inkább kínos a szereplők próbálkozása hogy viccesek legyenek.

Aki engem a legjobban idegesít az a Doug Brochu & Brandon Micheal Smith páros. Annyira értelmetlen a jelenlétük a képernyőn, pedig elvileg a Nico – Grady páros dolga lenne az hogy megnevettesenek. Érdekes, én sose nevetek az ő jeleneteiken, sőt, újabban már át is tekerem őket, hátha látok valami érdekeset.

Az eddig leadott első évados részek közül volt pár kiemelkedő azért, mint például a Chad születésnapi partija, azon például dőltem a röhögéstől, és mily meglepő, a poént Demi Lovato szállította. Igen, van ebben a sorozatban valami érdekes, és könnyen lehetne belőle profi minőségű széria, ha valahogy kevesebbet próbálnának viccelődni. Mert a sok akarásnak nyögés a vége, Nico és Grady pedig nyög eleget…

Értékelés: 6/10
Demi Lovato és Sterling Knight kettőse megérne 10/10et is, de sajnos vannak a sorozatban olyanok, akik lehúzzák a mélységbe az egészet….