Sok sikert, Charlie – Magyarországon! Téma: Egyéb kategória

Amikor Áprilisban megnéztem a Good Luck Charlie első részét, nem gondoltam volna hogy ilyen hamar eljut Magyarországra a sorozat. Igaz, csak egy részt láttam belőle, az viszont nagyon tetszett. Persze, nem egy eget rengetően vicces sorozat, de végre egy normális Disney sorozat, hétköznapi emberekről.

Szerettünk volna csinálni egy showt egy családról, visszatérni a családi szitkom műfajához egy igazi családdal, akik nem varázslók, senki se popsztár senkinek se tv sztár” – nyilatkozta Drew Vaupen, a sorozat megalkotója.

A sorozat készítőinek fontos célja volt, hogy megmutassák a valóságot, az amerikai középosztály életét. “Azt akarjuk hogy megismerjék a valóságot, az időt amiben élünk, ahol két szülő dolgozik, ahol a gyerekeknek várhatóan segíteni kell a ház körül. Valós problémák történnek. Nincs mindenkinek olyan élete mint Riley-nak, egész életében” – nyilatkozta Gary Marsh, az Entertainment elnöke, aki ezzel az üzenettel egy ’40es években készült rádió vígjátékra – és későbbi sorozatra – utal, ahol család élete szinte tökéletes.

Biztos vagyok benne hogy Charlie titeket is elvarázsol, ráadásul Bridgit Mendler és Jason Dolley a magyar nézők számára sem ismeretlen arcok, így még azt sem róhatjátok fel a sorozatnak hogy ‘noname’ arcokkal dolgozik. Én biztos megnézem – újra – az első részt és kíváncsian várom a másodikat!

Ne feledjétek: Sok sikert, Charlie – Ma 12.00. és 18.30-kor a Disney Channel csatornán!