Favorito címmel hódít a Despacito hivatalos magyar verziója Téma: Egyéb kategória

A nyár legnagyobb slágere a Despacito, ami már 2.2 milliárd (!) megtekintés felett jár a Youtube-on. Ilyen magas számokat még Taylor Swift sem produkál.

A nagy sikert látva nem is meglepő, hogy már el is készült a hivatalos magyar verzió. Favorito lett a Despacitóból, és készült egy magyar szöveg is a dallamvilághoz.

Hát, mit mondjak, ha a magyar verziót hallom először biztos nem szeretek bele a dalba. Valószínűleg a dalszöveg miatt van. A spanyolt nem értem, a magyart viszont fájdalmas hallani:

“Csókolnám a csókos szádat, annyira megbolondítottál engem, én már napok óta csak ezt érzem, teljesen felgyújtottad az én szívem. Fabaszító, paszító, nekem már csak így jó”

Hogy mit jelent a paszító, és hogy a “fa” előtag véletlenül került-e bele jó kérdés. Jolly hangja mondjuk nem rossz, de azért lássuk be, Lois Fonsi jobban tolja. A videoklip pedig meglehetősen bárgyú lett, a sok üresjáratot pedig nem igazán értem, kábé másfél percnyi sztori van, mire beindul a dal.

Úgy tűnik itthon sokaknak tetszik a Favorito, hiszen 6 nap alatt elérte az 1 milliós megtekintést Youtube-on. Részemről inkább hallgatom tovább az eredetit.