Új Megasztáros mentort választott az X-Faktor 2017 Téma: Egyéb kategória

Egy (online) sajtótájékoztatón ma két nagyon fontos dolog is kiderült a X-Faktor új évada háza tájáról. Először is: a Barátok Közt sztárja, Kiss Ramóna lesz az új műsorvezető Istenes Bence helyett. A döntés szerintem zseniális, és Ramóna már a sajtótájékoztatón is meglepően profi volt. De azért Bencét is hiányolni fogom, csíptem a srácot.

Szerintem jó csapat leszünk, én már most imádok itt lenni” – nyilatkozta Ramóna.

És egy újabb hölgy is érkezett a műsorba: Tóth Gabi helyett az x-Faktor új mentora a Megasztár győztese, a 20 éves Radics Gigi. Bizony, újabb Megasztárost választottak Gáspár Laci és Puskás Péter mellett. ByeAlex is maradt zsűritag. Gigi nyilatkozott is, íme, egy szemelvény:

“Attól tartok a legjobban, ha bejön egy ismerős, és neki kell nemet mondanom. Egy biztos, mindig őszinte leszek, meg fogom mondani, ha valami tetszik, azt is, ha nem tetszik.”

Gigi, mint mentor nagyon érdekes döntésnek tűnik, kétségkívül sokat tanulhatnak majd tőle a mentoráltjai, de habitusában teljesen más, mint Tóth Gabi volt, így nagy eséllyel egy Puskás Petihez hasonló, csendesebb, konfliktuskerülőbb mentorral gazdagodott az X-Faktor.