Korhatáros szerelem címmel jön Kovács Patrícia sorozata a Tv2-re Téma: Egyéb kategória

Már az összes nagyobb csatornának van saját heti sorozata, eddig csak a Tv2 lógott ki a sorból. No, most ők is berendelték az első sorozatukat. A Korhatáros szerelem lett a kiválasztott, amit ugyanúgy a ContantLab & Factory gyárt, mint a Mi kis falunkat.

A Tv2-re érkező Korhatáros szerelem középpontjában a 40 éves, három gyermekét egyedül nevelő édesanya, aki próbál visszatérni a randizás világába, de senki sem nyeri el igazán a tetszését. Kivéve a 25 éves bármixer, akiről ő is tudja, hogy nem a legjobb választás de…

Az első évad 13 részből áll majd, arról még nincs szó, hogy mikor mutatják be, de szerintem tavaszig azért várni kell rá. A főszerepben Kovács Patrícia lesz látható, mellette Dobó Kata és Kamarás Iván a biztosnak tűnő arc. Viszont a többi színész jelenléte még nem biztos. Azért nem bánnám, ha Tasnádi Bence maradna a bármixer, jól mutatott Patríciával a promó videóban.

Bizony, egy perces előzetes már készült a sorozathoz, alább megnézhetitek. Az én kedvem mindenképpen meghozta, nagyon érdekesnek tűnik, és tetszik az is, hogy egy 40 éves anya van a középpontban. Alig várom az első részt! A Mi kis falunk csalódás volt, remélem ez nem lesz az.