Cara Delevingne simán megmenti a világot – Jön a Valerian és az ezer bolygó városa Téma: Egyéb kategória

A nyár egyik legnagyobb dobása lehet a Luc Besson által rendezett Valerian és az ezer bolygó városa Young Adult film, aminek a főszerepében Cara Develgine (Papírvárosok) bizonyíthat, és még Rihanna is feltűnik egy cseppet.

Kétségkívül érdekesnek tűnik a film, gyönyörű a látványvilág, adott a világ megmentése téma is, de a friss szinkronos előzetest látva már most látszik, hogy mennyi banánhéjon csúszhat el a produkció. Például a fő témát máris nem értem: miért pont ennek a két tininek kell megmentenie a világot, amikor náluk vélhetően jóval tapasztaltabb katonáik is vannak?

Alább megnézhetitek a legújabb posztert, a már említett trailert, és a kíváncsiak kedvéért beszúrtam a film ismertetőjét is a port.hu-ról. A Valerian és az ezer bolygó városa premierje itthon 2017. július 20-án esedékes.

Valerian (Dane DeHaan) és Laureline (Cara Develgine) a kormány különleges ügynökei, akiket az univerzum rendfenntartásával bíztak meg. Valerian azonban többet remél egy egyszerű szakmai kapcsolatnál, ezért szünet nélkül ostromolja partnerét, Laureline-t, aki hagyományos értékrendje miatt, no meg ismerve Valerian kusza nőügyeit, folyamatosan visszautasítja.

Parancsnokuk (Clive Owen) útmutatása alapján következő küldetésük a lélegzetelállító intergalaktikus városba, Alphába vezet, amely egy folyamatosan növekvő metropolisz a világegyetem négy sarkából érkező ezernyi különleges fajjal. Az idők során az Alpha 17 milliós lakosa összekovácsolódott – egyesítették képességeiket és technológiájukat a fejlődés érdekében. Sajnos azonban az Alphán nem mindenkinek ugyanaz az érdeke, láthatatlan erők dolgoznak a háttérben, amelyek hatalmas veszélyt hozhatnak az emberiségre…