Hat részes minisorozatként folytatódhat a Veronica Mars! Téma: Egyéb kategória

Már korábban is pletykálták, hogy folytatódhat a Veronica Mars, most pedig újabb hírek láttak napvilágot. A sorozat eredeti kreátora, Rob Thomas egy hat részes minisorozatban gondolkodik, az ötlete is meglenne rá, és a színészek is nyitottak, de…

Felmerült egy probléma, amit nehézkes lesz megoldani. Veronica Mars szereplői igencsak elfoglalt színészek, különösen Kristen Bell, aki mozifilmekben szerepel és saját sorozata is van. Ráadásul utóbbi jelentheti a legfőbb problémát.

Kiderült, hogy a produkciónak külön el kell kérniuk Bellt az NBC-től, akik a színésznő sorozatát, a The Good Place-t adják. És miután ők ha engedélyt adnak Kristennek a projektre, csak aztán kezdődhetnek meg igazán az időpontegyeztetések, hogy mindenkinek jó legyen. Kétségkívül nehezített pálya.

És akkor csak halkan jegyzem meg: én személy szerint nem igazán örülnék a folytatásnak. A Veronica Mars első három évada csodás emlékként maradt meg bennem. Újszerű volt és nagyon eredeti, jól működött az egész. Viszont ahogy kikerültünk a gimis/fősulis közegből, és a filmben megmutatták a karakterek felnőtt életét, valahogy eltűnt a varázs, az a cuki adalék, hogy a szőke tinilány, akit lenéznek, megold minden bűnügyet. A film nyomasztó lett, és sok pontján unalmas.

Oké, ha lenne minisorozatos folytatás biztos sokakat boldoggá tennének vele, nekem pedig ugye nem lenne kötelező megnézni, de mégis, valahogy nem tudok drukkolni a létrejöttéért.