Íme, a Szex és New York eredetileg tervezett főcíme! Téma: Egyéb kategória

Réges régen (na jó, úgy tíz éve) még minden sorozatnak volt egy jópofa főcíme, amit ha meghallottunk, egyből a sorozatra tudtunk asszociálni. Mint például most, a Trónok harca esetében. No, anno a Szex és New York főcíme is ilyen ikonikus volt.

Most viszont az EW jóvoltából kiderült, hogy eredetileg más főcímet tervezett a csatorna! Az originál variánsban Carrie egy kék ruhában vonult volna New York utcáin. A változás csupán ennyi, minden más egyezik a végleges rózsaszín tütüs variánssal.

A sorozat ruhákért felelős designere, Patricia Field elárulta, hogy annak idején nagyon nehéz volt a producerekkel megértetni és elfogadtatni a tütü jelentőségét. “Sarah Jessica Parker és én is harcoltunk érte, mire Darren (a kreátor) azt mondta, Oké, de legyen egy másik ruha is lehetőségnek.

Utólag is pacsi a hölgyeknek, amiért sikerült rávenniük a divathoz hozzá nem értőket, ez a tütü sokkal menőbb, és sokkal jobban passzol is Carrie-hez, ugye? Alább megnézhetitek az eredeti és a tütüs variánst a vélemény nyilvánításhoz.