Behalok a The Originals – A sötétség kora magyar szinkronjától Téma: Egyéb kategória

The Originals – A sötétség kora hazai vetítése máris a második évadához érkezett. Ezentúl viszont már nem heti három, hanem két résszel folytatódik a sorozat, a friss részek minden kedden és szerdán 21.00-től lesznek képernyőn.

Érkezett is egy új promó a szezonhoz, amit fent meg is nézhettek. A szinkronhangoktól kábé tótágast állok, annyira bántja a fülem a magyar verzió, de azt hiszem azért is van ez, mert magyar felirattal nézem a sorozatot.

Oké, tudom, simán lehet, hogy idővel hozzászoknék a magyar verzióhoz, de ezek a hangok bántják a fülem, és ami rosszabb: a fordítás is nagyon fura. “Helyre hozhatnék mindent, azáltal, hogy új életet adok“. Csak nekem fáj az “azáltal” szó? Olyan modoros, oda nem illő. Na mindegy, nem is kínzom magam vele, épp elég volt végigsenyvedni fél részt, és hallgatni, hogy mennyire elbénázták a castingot.

A második szezonról amúgy csupa jó emlékem van, bízom benne, hogy páran a magyar vetítés hatására belenéznek majd, mert a The Originals tényleg egy olyan jó sorozat, amit kár lenne kihagyni.

És ha már The Originals cikk van: Amerikában egész jó a negyedik évad nézettsége, bőven hozza a Vámpírnaplók átlagát, és bár pénteki sorozat, de még a jó felvezetéssel lévő Jane the Virgint és The 100-at is veri, így egyre nagyobb az esély egy ötödik évadra. Éljen!