Végre tudjuk, hogy miről szól majd a The Originals negyedik évada Téma: Egyéb kategória

Figyelem! A bejegyzés spoileres azok számára, akik még nem látták a The Originals 4×01-et!

Múlt héten végre folytatódott a The Originals, és teljesen mást hozott, mint amire számítottam. Valahogy nagyobb harcra, nagyobb küzdelemre Haley részéről, de úgy tűnik negyven perc (na jó, a sorozatban öt év) elég volt neki a cliffhanger feloldására, az ős-testvérek megmentésére.

Mivel annyira gyorsan befejezte Haley a nagy küldetést, kíváncsian vártam, hogy vajon miről szól majd az évad? Mert érezhetően Klaus szabadulására sem kell már sokat várni.

Nos, ma végre befutott egy hosszú trailer, aminek az elején harmadik évados jelenetek vannak, de később jöttek az újdonságok is, mint a nagyon várt találkozás Hope és a családja közt (Klausszal zabálnivalóak együtt).

A trailer alapján valami nagyon gonosz, nagyon természetfeletti dologgal kell szembenézniük, aki/ami mágus gyerekeket akar elkapni, és naná, hogy Hope is veszélyben van. És persze New Orleans is, így már látom magam előtt a Klaus – Marcel szövetséget, így van egy olyan sanszom, hogy elmarad a nagyon várt leszámolás. Spoilereket mondjuk direkt nem olvastam, így csak tippelek.

Hát mit mondjak, kíváncsi vagyok, de ez így nagyon más, mint amit reméltem, és ennek nem is igazán tudok örülni, mert érdekelt volna Haley öt éve, amíg keresi a gyógymódokat. De hé, lepjenek meg, lehet ez még nagyon jó. Fent megnézhetitek a trailert, jómagam meg pár hét múlva írok a sorozatról, valószínűleg az évadzáró környékén.