Öt dolog, amit nem tudtál az Oscar-díjas Viola Davisről Téma: Egyéb kategória

Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot harmadik évada éppen most fut az AXN műsorán, ennek örömére kaptam egy tök jó sajtóközleményt, amiből sok érdekességet megtudhatunk az idén Oscart nyert Viola Davisről. Alább a közleményt olvashatjátok el.

Színpadra termett

Viola nemcsak a mozivásznon nyújt emlékezetes alakításokat. A színésznő egy időre lecserélte a filmipart a New York-i Broadway deszkáira, ahol több darab mellett például a Fences színpadi változatában is szerepelt.

Családi örökség

A színésznő A segítség című filmbéli szerepéhez saját életéből merített a legtöbbet, hiszen annak idején édesanyja szobalány, gyári munkás és civil jogi aktivista is volt egyszerre.

Csillagok közt

Húsz éves filmes pályafutás után, 2016-ban kapta meg azt a bizonyos csillagot a Hollywoodi hírességek sétányán, és valljuk be, teljesen jogosan.

Boldog anya

Férjével, a szintén színész Julius Tennonnal (Gyilkos elmék, Fame-Hírnév) 2011-ben fogadtak örökbe egy újszülött kislányt, így Julius két kisfiával együtt három kis rosszcsontot nevelnek.

Jótékonyság

A társadalmi célú ügyeknek sem fordít hátat, kifejezetten a szívén viseli a gyermekéhínség problémáját, ezért is lett ő a Hunger Is, gyermekéhezés ellen küzdő jótékonysági program nagykövete.