A hollandok Eurovíziós dala elképesztően fülbemászó! Téma: Egyéb kategória

Nem szokásom az Eurovízió előtt meghallgatni a dalokat, de most valahogy rátaláltam jó párra. Az ausztrál mellett a hollandok dala nyűgözött le a legjobban. És meg kell mondjam, nem lesz egyszerű dolga Pápai Jocinak, erős ellenfelei lesznek a mezőnyben.

Hollandia az OG3NE lányegyüttest küldi a versenyre, akik a Lights And Shadows dalt éneklik. Mindhárom lány iszonyúan tehetséges, ráadásul hármójuk hangja nagyon erősen szól együtt. Miután rongyossá hallgattam a felvételt, kíváncsi voltam rá, hogy vajon élőben is ennyire jól szól-e. Nos, úgy is üt.

Magáról a dalról mit is mondhatnék? Nekem nagyon tetszik, rögtön a fülembe mászott, és dúdolni kezdtem. Igazi sláger, aminél nem érdekel a dalszöveg, csak a dallamvilág, a zene, és az énekesnők zseniális hangja. Ráadásul van a dalban a tapsolós rész, lefogadom, hogy az egész aréna bekapcsolódik majd.

Van egy olyan érzésem, hogy idén Hollandia nagyon jó helyezést ér majd el az Eurovízión, és egy ilyen dallal meg is érdemlik. Legalábbis, szerintem.