Famous in Love: Egyben ledarálhatjuk Áprilisban Bella Thorne új sorozatát Téma: Egyéb kategória

Áprilisban debütál a Pretty Little Liars készítőjének az új sorozata, a Famous In Love. A főszerepben Bella Thorne, aki egy olyan kezdő színésznőt alakít, aki hamarosan Hollywood ünnepelt sztárja lesz, és megtapasztalja a csillogás jó és árnyoldalát is.

A sorozat a Pretty Little Liars utolsó részei után fut majd, a FreeForm viszont úgy döntött, hogy a tíz részes teljes első évadot a pilot leadása után elérhetővé teszi a Hulun, a Freeform.com-on és a Freeform applikáción keresztül.

Ez az üzleti modell volt a Beyond esetében is, ott is felkerült a teljes első évad a netre. Nekünk, nézőknek kétségkívül jó volt, hogy nem kellett heteket várni az új részekre, viszont a sorozat nézettsége nagyon megsínylette. A pilotot még 1.18 millióan (18-49: 0.31) látták, míg az évadzárót 304 ezren (18-49: 0.09). Ez így hatalmas zuhanás.

Mindenesetre vélhetően a Freeform sikeresnek ítélte ezt a üzleti modellt, és pedzegették már azt is a szakemberek, hogy ez a teljes évados streaming debütálás lehet a tévésorozatok jövője. A Famous In Love első része 2017. április 18-án debütál, utána pedig jön a teljes első évad webre.