Új szakkommentátorokat kapott az Eurovíziós Dalfesztivál Téma: Egyéb kategória

Idén váratlanul felmondott a köztévénél Gundel-Takács Gábor. A döntése valahol érthető volt, egyre kevésbé bírta elviselni az MTVA mai állapotát. Gundi helyére viszont mindenhová mást kellett keresni, így az Eurovíziós Dalfesztivál is új kommentátorokat kapott.

Nagyon nehéz lesz Gundit helyettesíteni, ugyanis ő már összeforrt az Eurovízióval. Nem is emlékszem olyan Eurovízióra, ahol nem Gundi lett volna a kommentátor. Mindvégig vérprofi volt, minden infót átadott, sokszor szellemesen humorizált, a pontadások során pedig imádtam hallani, ahogy nekünk drukkol. Egyszerűen tökéletes munkát végzett.

Az MTVA döntése nyomán Gundi helyett két szakkomentátor várja majd a nézőket. Egyikük Rátonyi Kriszta, aki A Dal műsorvezetőjeként már bizonyított, és ritka gyorsan lett profibb, mint Tatár Csilla valaha. A másik kommentátor Freddie, aki tavaly képviselt minket az Eurovízión.

Utóbbi, mármint Freddie döntése előtt értetlenül állok. Ő egy szűkszavú srác, akit még soha nem hallottam egy műsorban sem két mondatnál többet beszélni. Egyszerűen nehéz elképzelni, hogy egy ilyen szerepkörben is megfelelően tudjon bizonyítani. De megadom az esélyt, hátha pozitív meglepetés lesz.