Már karácsonyra a mozikban lehet a Valami Amerika 3. része Téma: Egyéb kategória

Bizony, a hír igaz. Minden idők legjobb magyar filmsorozata már a harmadik részéhez érkezett, ami Herendi Gábor szerint az utolsó lesz. A film rendezője az [origo]-nak nyilatkozott, itt olvasható el a teljes interjú, amiből sok érdekesség kiderül.

A lezárással kapcsolatban amit tudni lehet, hogy várhatóan a nyáron forgatják, és legkésőbb 2018 februárjában tervezik bemutatni. Az [origo]-nak így mesélt erről Herendi:

“Én nem szerettem volna Valami Amerika 2-t, de belementem, hogy írjunk egy forgatókönyvet, nézzük meg, hogyan sikerül. Divinyi Rékával nagyon jól tudtunk együtt dolgozni, és annyira megszerettem a forgatókönyvünket, hogy leforgattuk.

A hármassal ugyanígy voltam: nem akarom lerombolni a brand nimbuszát, de úgy érzem, megint született egy olyan forgatókönyv, ami méltó az eddigi filmekhez. Nagyon jó visszajelzéseket kaptunk, a Filmalap is azonnal elfogadta a könyvet.
Azt viszont most megígérem, hogy nem lesz negyedik rész. Nem szeretnék még egyet csinálni.

A hármas film helyes lezárása lehet a történetnek. Ha minden jól megy, nyáron leforgatjuk, és karácsonykor bemutatjuk a Valami Amerika 3-at. Előfordulhat, hogy nem végzünk időben az utómunkával, mert több akciójelenet lesz benne, akkor 2018 februárjában fog mozikba kerülni. Ez a valószínűbb.”

Ami pedig friss hír, hogy már el is készült a forgatókönyv, erről Oroszlán Szonja tájékoztatta a nézőket a Facebook oldalán: “Megèrkezett a Valami Amerika 3. forgatókönyve Philadelphiaba! Juhuuuuu! Timi karakterre kèszülès indul! 🤷‍♀️Nagyon izgalmas!!!!” És igen, ebből ki is derül, hogy az eredeti főszereplők visszatérnek a harmadik részre is, még a második filmben látott Tompos Kátyáék is.

Mondanom sem kell, nagyon örülök a hírnek, alig várom már, hogy lássam a harmadik részt, pláne mert az első kettőt egyszerűen imádtam.